fbpx

Test samoefikasnosti

Draga moja,

Ovaj test, odnosno rezultat testa će ti dati uvide koji se tiču tvoje samoefikasnosti – koliko si svesna svojih mogućnosti, koliko kontrolišeš svoje emotivno stanje, koliko veruješ u sebe i daće ti uvide kako da poboljšaš stepen samoefikasnosti.

Takođe ćeš dobiti uvide koliko si zadovoljna životom i šta sve utiče na zadovoljstvo životom i šta možeš učiniti da bude bolje.

Ukoliko nisi zadovoljna sa rezultatima testa, i oni pokazuju niski stepen samoefikasnosti i (ili) nizak stepen zadovoljstva životom, ne treba da se osećaš loše zbog toga već da sebi pružiš priliku da se pozabaviš sobom i da radiš na poboljšanu toga.

Ukoliko nisi sigurna kako to da uradiš, ja sam napravila edukaciju koja se zove Spoznaj sebe, u toku je upis i više informacija možeš naći na https://masatomanovic.rs/edukacija/. Na toj edukaciji se obrađuju svi delovi života, radi se na efikasnosti, zadovoljstvu životom i polaznice dobijaju korisne tehnike, skripte i metodologiju kako da unaprede svoj život.

Ukoliko imaš neko pitanje, slobodno mi piši na hello@masatomanovic.rs, rado ću odgovoriti na svako tvoje pitanje ili nedoumicu.

URADI TEST SAMOEFIKASNOSTI

X