Uživo preko Zoom-a

Edukacija "Spoznaj sebe - zaVoli sebe"

Edukacija počinje za
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Online

Naredna edukacija počinje za:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Ti poseduješ sve darove i sve resurse koji su potrebni za predivan život. Vreme je da i ti to uvidiš!

Draga pobednice, put spoznaje sebe i rada na sebi je nešto što neminovno donosi promene koje su nam potrebne ali mnogi ljudi ne krenu na taj put jer sebi govore često da ne zaslužuju da žive bolje, ili da nemaju dovoljno novca da sebi priušte edukaciju ili da se nisu dovoljno naradili pa ne zaslužuju… Šta god da je nečiji razlog, to su najčešće izgovori i ono na šta smo navikli a ne dopada nam se, ostaje nepromenjeno kao i naš osećaj unutar našeg života – da smo napuštene i da nam napokon treba kompas! Prvo da se sebi vratimo pa onda i da menjamo životne okolnosti, menjajući sebe, RADOM NA SEBI.

Ukoliko SI SPREMNA DA SEBI KAŽEŠ DA I da radiš na sebi, ovo su edukacije koje sam napravila, stičući znanje kao NLP trener, TA analitičar, preofesionalni coach, preduzetnica i majka. Putovala sam po svetu, učila od velikih imena i stvarala rezultate i to sam pretočila u edukacije:

PRVA NAREDNA EDUKACIJA POČINJE 29.09.2022. godine.

Dana
Sati
Minuta

KALENDAR PROGRAMA

SPOZNAJ SEBE

datum: 17. i 18. septembar 2022.
 

Spoznaj sebe je jedinstveni autorski program koji je Maša Tomanović kreirala koristeći sva prikupljena znanja iz NLP-a, Transakcione analize, Waldorfske pedagogije, Profesionalnog coaching-a, Biznis edukacija i vodeći svoje privatne biznise.

Kako NE ostati SAM?!

datum: četvrtak, 29.09.2022.
 

Ljubav nas pokreće, ona nam daje krila, zbog ljubavi patimo i rastemo, ljubav je najdublja emocija koje možemo osetiti. Ukoliko umemo da je pustimo u svoj život, da volimo i budemo voljeni ona može biti najvažniji resurs u životima svih nas.