zaVoli Život


Lični razvoj žena

Napravi prvi korak ka sreći i zavoli život

Da, život često zna da bude okrutan prema nama, ali to ne znači da ne možemo uživati u njemu. 

Verujem da se osećaš kao da si u neprekidnoj petlji neuspeha i odugovlačenja, što neizostavno utiče na tvoje samopouzdanje i ljubav prema sebi. Bila sam na istom putu. “Ne govorim kada me neko povredi”, “držim sve u sebi”, “ne osećam da je moje mišljenje važno”, “nisam dovoljno dobra” govorila sam sebi svakoga dana. Međutim, sticanje samopoštovanja i ljubavi prema sebi ima prioritet u ličnom razvoju, jer to je temelj za put ka uspehu kojim težiš. Ako želiš da postaneš bolja verzija sebe potrebno je prvo da želiš da budeš bolja, da budeš pozitivna i imaš ljubavi prema sebi. Jer ukoliko ne voliš sebe, gotovo je nemoguće voleti život. 

Edukacija “zaVoli Život” ti može promeniti način na koji posmatraš svoj svet ako joj dozvoliš, jer je već dramatično promenila moj. 

Kako je nastao program “zaVoli Život”?

ZaVoli Život je edukacija koju sam kreirala koristeći sva prikupljena znanja iz NLP-a, transakcione analize, waldorfske pedagogije, profesionalnog coaching-a, biznis edukacija i vodeći svoje privatne biznise. 

Spojila sam sve ono što je meni dalo rezultate da budem ispunjena, u skladu i miru sa sobom, a dobri poslovni i privatni rezultati su neizbežno došli nakon toga. Učim intenzivno i primenjujem naučeno već 11 godina vodeći svoje poslove, a podižući svoju decu sam videla koliko sve može da bude lakše i bolje – koristeći se jednostavnim, ali veoma efektnim metodama o kojima ćemo govoriti tokom edukacije. Pošto znam da nema svako prilike da uči od najvećih imena od kojih sam ja učila iz domena ličnog i poslovnog razvoja: Tony Robbins, Lea Imširagić, Slavica Squire, Milan Mijailović, Charles Faulkner, Nebojše Jovanovića i mnogih drugih, odlučila sam da napravim jedinstven program koji objedinjuje sve najbitnije aspekte života u kojima sam ja, a i moji klijenti imali dobre rezultate.

Sada živim život ispunjen ljubavlju, nežnošću, podrškom i uspehom. Posvećena sam majka, preduzetnica, efikasno vodim 2 posla, tim od 15 ljudi, aktivno treniram i družim se redovno sa prijateljima, obilazeći Srbiju i svet, i živeći onako kako sam oduvek želela da živim, vedra, živahna i u harmoniji sa sobom. Lični razvoj ne dolazi sam od sebe već je potrebno preuzeti inicijativu, a to je ono što ti nudim – šansu da postaneš srećnija za nepunih 6 meseci. 

Ljubav prema sebi je ravnoteža između prihvatanja sebe takvu kakva jesi i svesnosti da zaslužuješ bolje, a zatim rad na tome.”

Program “zaVoli Život” će ti pomoći da unaprediš odnos:

Šta je edukacija zaVoli Život?

Kroz vođen trening, bićeš podučena kako da razviješ bolju svest o sebi, drugima i svetu koji te okružuje. Zapravo, što bolje razumeš sebe, lakše ćeš moći da uđeš u tuđe cipele, da bolje razumeš svakoga – porodicu, kolege, prijatelje, partnera. Ovakva vrsta treninga ultimativno pomaže da se lakše nosimo sa trenutnim globalnim promenama, ali i sa neizostavnim dobrim i lošim promenama u našem mikro svetu.

ZaVoli Život je takav trening, osmišljen i napravljen od znanja i tehnika iz primenjene psihologije, pedagogije i biznisa. Tokom edukacije koja traje 6 meseci, polaznice su u prilici da nauče kako da promene svoje obrasce koje ih koče, kako da ostvaruju lakše svoje snove i kako da unaprede odnose, poslovno i privatno. Takođe na edukaciji se radi na tome kako da se osnažiš u svakom mogućem smislu (emotivno, duhovno, mentalno).

Ljudsko poimanje stvarnosti često je pogrešno konstruisano, i stoga krhko. Ova edukacija ne govori da treba samo misliti pozitivno da bi se osećala bolje, jer to prosto nije istina. Edukacija “zaVoli Život” je prepuna pronicljivih i iskrenih perspektiva, dovoljno intrigantnih da te nateraju da razmišljaš izvan kaveza od sopstvenih misli u koji si nesvesno i slučajno zarobila sebe.

zaVoli Život je edukacija za tebe ako želiš da:

  • Saznaš koji su tvoji unutrašnji pokretači.
  • Unutrašnje blokada pretvoriš u snagu.
  • Integrišeš sve delove sebe i živiš u miru sa sobom.
  • Reaguješ adekvatno kada nemaš mir i kada doživljavaš teške trenutke
  • Naučiš kako da imaš bolje odnose sa partnerom – ili da privučeš pravog partnera.
  • Naučiš kako da upravljaš svojom karijerom i radiš ono što te najviše ispunjava.

zaVoli Život edukacija nije za tebe ako:

  • Misliš da ne treba da se menjaš.
  • Misliš da si postigla sve u životu.
  • Dolaziš zbog nekog drugog. 
  • Još uvek nisi spremna da napreduješ.

Zašto je nastala edukacija zaVoli Život?

Činjenica je: Ženama danas treba više podrške nego ikada. Statistike pokazuju da nikada nisu bile pod više stresa, sa toliko obaveza da se slamaju, kako emotivno tako i fizički. Iznova i iznova se podižu, ali ne sa onim kvalitetom života kakav žele i ne sa onim emocijama koje su zdrave. 

Ova edukacija je nastala jer: Volim ljude. Volim da pomažem. Volim da učim. Volim da podučavam i volim uspeh, i zato što znam kako da pomognem ženama da obogate svoj život – u većem miru i sa više jasnoće. Volim da dajem svoje znanje i ljubav u paketu, da pomognem svima koji to žele, da žive bolje i kvalitetnije, osvešćenije i zadovoljnije. Znam kako je to živeti distancirano od sebe, znam kako je to biti pod velikim pritiskom i osećati se odbačeno, nedovoljno dobro. Ja sam taj problem rešila, a sada pomažem i tebi, ali samo ako si spremna da radiš na sebi, da rešiš ono što je najbitnije za tebe, da budeš u skladu sa samom sobom. 

Umesto da stalno težiš ka najboljem, bićeš mnogo zadovoljnija ako postigneš nešto što je “dovoljno dobro” za tebe. Za nekoga, posao od 9 do 5 i odlazak porodici može biti osrednji život, ali ipak izuzetno zadovoljavajuć po njihovim standardima. Ne zaboravi: kakve su ti misli takav ti je život, a život ćeš zavoleti samo ako svoje misli projektuješ na pravi način – ono što ćeš, između ostalog, naučiti na “zaVoli Život” edukaciji.