zaVoli Život


PRIJAVA ZA EDUKACIJU

Spoznaj sebe je intenzivna edukacija koja polaznike uvodi u unutrašnji svet kroz 5 modula:

1. „Prepoznaj koji su tvoji unutrašnji pokretači“

Na ovom modulu ćeš upoznavati svoja unutrašnja uverenja,  upoznavaćeš se sa unutrašnjim detetom i osvešćivanjem šta je tvoje novo normalno kojem težiš i koje će dati veći polet.

Svi težimo tome da postanemo bolja vezija sebe, a sa ovim predavanjem ćeš dobiti ključne informacije o sebi šta je to što te koči a šta te pokreće.

Nakon ovog predavanja, uz jasne smernice, vežbe i meditaciju imaćeš mnogo jasniju sliku o sebi, svojim uverenjima i ko želiš da postaneš.

Datum odžavanja: 02.12.2021.

 

2. „7 oblasti života“

Na ovom predavanju ćeš detaljno obraditi 7 najvažnijih oblasti života, osvestićeš koliko si (ne)zadovoljna svakim i šta želiš da postigneš sa svakim od njih kroz vođenju vežbu i osvešćivanjem šta te koči u kojoj oblasti.

Nakon ovog predavanja ćeš znati na kojim poljima života treba prvo da radiš, šta ti je prioritet a šta ne, što daje jedan osećaj lakoće i jasniju sliku šta su sledeći koraci u tvom životu.

Datum održavanja: 09.12.2021.

 

3. „Psihologija ličnosti 1“

Na ovom predavanju ćeš saznati šta je zdrava struktura ličnosti i šta su patološki (nezdravi i nepodržavajući) odnosi, kako izgledaju i kako da izađeš iz njih.

Svi imamo razvijenu strukturu ličnosti da ponekad skliznemo u nezdravo ponašanje ali ovi uvidi nam daju jasnoću kako da se brzo vratimo u normalno ponašanje koje nam može doneti osećaj olakšanja, zdravosti i zrelosti.

Nakon ovog predavanja možeš imati veće razumevanje prema sebi i  ljudima oko sebe jer ćeš moći  lakše i brže prepoznavati obrasce ponašanja koji  su ti  možda nekada smetali  kod sebe i kod drugih, i znaćeš kako da se nosiš sa njima.

Datum održavanja 16.12.2021.

 

4.“Psihologija ličnosti 2“

Na ovom predavanju ćeš osvestiti koje su sve igrične uloge, čemu uloge koje igramo služe i kako da izađeš iz njih i razviješ kvalitetnije i lepše odnose sa sobom i ljudima oko sebe.

Saznaćeš kako nastaju obrasci u ponašanju koje ponavaljamo i kako da prepoznaš koje obrasce više ne želiš više da imaš i koristiš i kako da ih zameniš sa korisnijim obrascima koji te neće uvlačiti u konflikte, nesigurnosti i preispitivanja, osećaj krivice –  već u osećaj lakoće, razumevanja i ljubavi.

Datum predavanja: 23.12.2021.

 

5.“Dobro stanje“

Na ovom predavanju ćeš naučiti kako da sačuvaš svoje dobro stanje, kako da ga vratiš kada te nešto iznervira, isfrutrira ili povredi.

Ljudi se često prepuste svojim emocijama i beskonačno mnogo se vraćaju u nešto što im spušta energiju ali kroz ove tehnike koje ćeš dobiti na predavanju ćeš naučiti kako u roku od nekoliko minuta povratiš vedrinu, osetiš radost i mir.

Datum predavanja: 30.12.2021.

Edukacije obuhvata:

Cena edukacije:

150€ 200€

*Uplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Prijavi se po promo ceni

dana
sati
min
sec