Napravi prvi korak ka sreći i zavoli sebe

Da, život često zna da bude okrutan prema nama, ali to ne znači da ne možemo uživati u njemu. 

Verujem da se osećaš kao da si u neprekidnoj petlji osećaja da nisi dovoljno dobra i odugovlačenja, što neizostavno utiče na tvoje samopouzdanje i ljubav prema sebi. Bila sam na istom putu. “Ne govorim kada me neko povredi”, “Držim sve u sebi”, “Ne osećam da je moje mišljenje važno”, “Nisam dovoljno dobra” govorila sam sebi često. Međutim, sticanje samopoštovanja i ljubavi prema sebi ima prioritet u ličnom razvoju, jer to je temelj za ostvarenje svega onome čemu mnogi teže. Ako želiš da postaneš bolja verzija sebe potrebno je prvo da sebe prihvatiš i imaš ljubav prema sebi. Jer ukoliko ne voliš sebe, gotovo je nemoguće voleti život. 

Edukacija “Spoznaj sebe” ti može promeniti način na koji posmatraš svoj svet ako joj dozvoliš, jer je već dramatično promenila moj. 

O edukaciji

Spoznaj sebe je jedinstveni autorski program koji je Maša Tomanović kreirala koristeći sva prikupljena znanja iz NLP-a, Transakcione analize, Waldorfske pedagogije, Profesionalnog coaching-a, Biznis edukacija i vodeći svoje privatne biznise.  Učila je od: Tony Robbinsa, Lee Imširagić, Slavice Squire, Milana Mijailović, Charlesa Faulkner, Nebojša Jovanović i mnogih drugih.

Spoznaj sebe je intenzivna i transformativna petonedeljna edukacija kroz koju se dobijaju konkretni koraci, alati i podrška. Nakon ove edukacije mnoge polaznice su stekle uvide kako da prepoznaju sve ono što im je potrebno da bi živele u većem skladu i ljubavi sa sobom, u većem miru sa svetom oko sebe. Osim uvida, polaznice dobijaju konretne alate kako da se pokrenu, i kako da žive u većoj harmoniji sa sobom.

Ljubav prema sebi je ravnoteža između prihvatanja sebe takvom kakva jesi i svesnosti da zaslužuješ bolje, a zatim i rad na tome da postaneš bolja.

Ne dozvoli sebi da protraćiš još jednu godinu života u osećaju da nisi dovoljno dobra, preuzmi kormilo svojih emocija, svog života i za samo 5 nedelja napravi željenu transformaciju.

Šta je edukacija Spoznaj sebe?

Spoznaj sebe razvija svest o sebi, drugima i svetu koji te okružuje. Što bolje razumeš sebe, lakše ćeš moći da uđeš u tuđe cipele, da bolje razumeš svakog. Ovakva vrsta treninga ultimativno pomaže da se lakše nosimo sa trenutnim globalnim promenama, ali i sa neizostavnim dobrim i lošim promenama u našem mikro svetu.

Spoznaj sebe je takav trening, osmišljen i napravljen od znanja i tehnika iz primenjene psihologije, pedagogije i ličnog razvoja. Tokom edukacije koja traje 5 nedelja, polaznice su u prilici da nauče kako da promene svoje obrasce koje ih koče, kako da sebe bezuslovno prihvate, žive sa večom lakoćom i mirom. Takođe na edukaciji se radi na tome kako da se osnažiš u svakom mogućem smislu (emotivno, duhovno, mentalno).

Ljudsko poimanje stvarnosti često je pogrešno konstruisano, i stoga krhko. Ova edukacija ne govori da treba samo misliti pozitivno da bi se osećala bolje, jer to prosto nije istina. Edukacija “Spoznaj sebe” je prepuna pronicljivih i iskrenih perspektiva, dovoljno intrigantnih da te nateraju da razmišljaš izvan kaveza od sopstvenih misli u koji si nesvesno i slučajno zarobila sebe.

zaVoli Život je edukacija za tebe ako želiš da:

  • Saznaš koji su tvoji unutrašnji pokretači.
  • Unutrašnje blokada pretvoriš u snagu.
  • Integrišeš sve delove sebe i živiš u miru sa sobom.
  • Reaguješ adekvatno kada nemaš mir i kada doživljavaš teške trenutke
  • Naučiš kako da imaš bolje odnose sa partnerom – ili da privučeš pravog partnera.
  • Naučiš kako da upravljaš svojom karijerom i radiš ono što te najviše ispunjava.

zaVoli Život edukacija nije za tebe ako:

  • Misliš da ne treba da se menjaš.
  • Misliš da si postigla sve u životu.
  • Dolaziš zbog nekog drugog. 
  • Još uvek nisi spremna da napreduješ.

Spoznaj sebe je intenzivna edukacija koja polaznike uvodi u unutrašnji svet kroz 5 modula:

1. „Prepoznaj koji su tvoji unutrašnji pokretači“

Na ovom modulu ćeš upoznavati svoja unutrašnja uverenja,  upoznavaćeš se sa tvojim unutrašnjim detetom i osvešćivanjem šta je tvoje novo normalno kojem težiš i koje će ti dati veći polet.

Svi težimo tome da postanemo bolja vezija sebe, a sa ovim predavanjem ćeš dobiti ključne informacije o sebi šta je to što te koči a šta te pokreće.

Datum odžavanja: 02.12.2021.

2. „7 oblasti života“

Na ovom predavanju ćeš detaljno obraditi 7 najvažnijih oblasti života, osvestićeš koliko si (ne)zadovoljna svakim i šta želiš da postigneš sa svakim od njih kroz vođenju vežbu i osvešćivanjem šta te koči u kojoj oblasti.

Nakon ovog predavanja ćeš znati na kojim poljima života treba prvo da radiš, šta ti je prioritet a šta ne

Datum održavanja: 09.12.2021.

3. „Psihologija ličnosti 1“

Na ovom predavanju ćeš saznati šta je zdrava struktura ličnosti i šta su patološki (nezdravi i nepodržavajući) odnosi, kako izgledaju i kako da izađeš iz njih.

Nakon ovog predavanja možeš imati veće razumevanje prema sebi i  ljudima oko sebe jer ćeš moći  lakše i brže prepoznavati obrasce ponašanja koji  su ti  možda nekada smetali  kod sebe i kod drugih, i znaćeš kako da se nosiš sa njima.

Datum održavanja 16.12.2021.

4.“Psihologija ličnosti 2“

Na ovom predavanju ćeš osvestiti koje su sve igrične uloge, čemu uloge koje igramo služe i kako da izađeš iz njih i razviješ kvalitetnije i lepše odnose sa sobom i ljudima oko sebe.

Saznaćeš kako nastaju obrasci u ponašanju koje ponavaljamo i kako da prepoznaš koje obrasce više ne želiš da imaš i koristiš i kako da ih zameniš sa korisnijim obrascima. 

Datum predavanja: 23.12.2021.

5.“Dobro stanje“

Na ovom predavanju ćeš naučiti kako da sačuvaš svoje dobro stanje, kako da ga vratiš kada te nešto iznervira, isfrutrira ili povredi.

Ljudi se često prepuste svojim emocijama i  vraćaju u nešto što im spušta energiju ali kroz ove tehnike koje ćeš dobiti na predavanju ćeš naučiti kako u roku od nekoliko minuta povratiš vedrinu, osetiš radost i mir.

Datum predavanja: 30.12.2021.

Iskustva polaznica

Edukacije obuhvata:

Cena u promotivnom periodu traje još
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Promo cena:

199€ 250€

*Uplata u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate