O Maši

Zašto radim sa ženama?

Živela sam u strahovima, grču, imala najrazličitija traumatična iskustva i iz njih isplivala.

Učila, radila na sebi i shvatila koliko je svaka žena predivna! Naučila sam da volim sebe u celosti, da živim u miru čak i kada se oko mene raspadaju svetovi.

Ostvarila sam sve svoje snove, imam dva predivna biznisa, dvoje dece koje obožavam i uspela sam da postignem sve i da budem posvećena mama! Na svom putu sam srela mnogo predivnih žena koje su živele na pola snage, neke potpuno promašen život, neke sa osećajem da nisu dovoljne.

Kada sam videla kakvu snagu imaju žene, kada se osveste i krenu svojim putem, odlučila sam da se potpuno posvetim osnaživanju žena jer sam na svom razvoju postala jaka, nežna i uspešna a sada to znanje nesebično i radosno delim sa svakom pobednicom, koja želi da radi na sebi. To je moja MISIJA.

Kako sam došla tu gde jesam?

Uz pomoć divnih ljudi, mentora sam shvatila šta je to što me zaista pokreće, koja je moja misija. Kada mi je to postalo jasno, onda sa potpunom posvećenošću sam korak po korak gradila svoje malo carstvo.

Stvorila sam vrtić iz mojih snova koji uspešno posluje već godinama.

Vodim edukacije i coachinge za žene.

 Diplomirani sam ekonomista, NLP trener, Tranakcioni analitičar, Profesionalni coach, Intuitive and success coach. Usavršavala sam u Americi, Švajcarskoj, Hrvatskoj, Holandiji, već 11 godina intenzivno učim i radim na sebi. Imam klijente širom sveta i ponosna sam majka dvoje dece.

U početku sam učila da bih sebi pomogla, izgradila dobar biznis i podigla decu kako treba ali onda sam počela da podučavam druge iz ljubavi shvatila da je to nešto što želim da radim do kraja života. Ja sam kroz veći deo života išla sa malo ili ni malo porške i to me je naučilo važnosti toga da budemo jedni drugima podrška, jer je mnogo lepši i ispunjeniji život kada smo tu jedni za druge. 

 

Moja preporuka za tebe, pobednice moja:

Život nikoga ne mazi ali mi možemo da budemo nežne prema sebi.

Život u ljubavi prema sebi je osnova od koje se polazi. Za mene je to najveća pobeda! Mir u duši i saznanje kuda smo pošle i gde želimo da stignemo nam onda daje lakoću da kažemo ne i sebi i drugima, kada nas to nešto sklanja sa (svog) puta.

Kada znamo ko smo, integrišemo sve delove sebe, onda se svet polako menja u nama. Kada se mi menjamo, počne polako da se menja svet oko nas.

Svi odgovori su u tvojoj duši i vreme je da počeneš da je slušaš, koji je tvoj put svrhe. Da li si spremna da čuješ svoju dušu, da kreiraš nove mape po kojima ćeš se kretati ispunjena ljubavlju, mirom i nežnošću?

Ako čitaš ovo i osećaš jedno veliko DA, ja sam tu da te vodim kroz tvoje promene sa RADOŠĆU! Stvari su nekada vrlo jednostavne a ovo je još jednostavnije- kada jasno nešto vidiš, to možeš i da promeniš! I zapamti, najbolji je plan onaj koji je protkan tvojom Dušom i tvojom Svrhom.